Yhteystiedot

Olitpa sitten rakentamassa uutta kotia, saneeraamassa vanhaa tai vasta pohtimassa lämmitysjärjestelmän päivittämistä tehokkaampaan – ota yhteyttä. Löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Palvelemme lämmöllä sekä yksityis-, yritys- että asunto-osakeyhtiöasiakkaita Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella.

Toimilupamme voi tarkistaa Tukesin sivuilta.
Taloustietomme voi tarkistaa täältä.

 

Henkilökunta

Taneli Parantainen
Myynti
Taneli Parantainen
045 211 6227


Myynti
Juho Vanhatalo
044 984 7707


Sähkö- ja LVI-asentaja
Eero Ritanen


LVI-asentaja
Markus Leino


Myynti
Ville Bräysy
 041 311 6794


Huolto
Santeri Leino
050 524 1177


Toimitusjohtaja
Mikko Ruuska

Keski-Suomen Lämpö

Keski-Suomen Lämpö Oy on lämmitysjärjestelmiin erikoistunut keskisuomalainen yritys, joka perustettiin palvelemaan sekä kuluttajia että yrityksiä paremmin kuin alalla on tapana. Keski-Suomen Lämmön tunnussanoja ovat paikallisuus, puhtaus, palvelu ja laatu. Kaikella työllämme  ja laitteistoillamme on pitkät takuut.

Yritys työllistää kasvavan joukon paikallisia alojensa huippuosaajia. Henkilökunnalla on kattava koulutus ja kokemus alalta. Kaikki asennustyöt tehdään nopeasti, turvallisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Muistathan, että saat kaikista asennustöistä kotitalousvähennyksen ja meiltä todistuksen tehdystä työstä.

Keski-Suomen Lämpö tarjoaa asiakkailleen vain laatua. Asennamme varmatoimisia ja energiatehokkaita Bosch-ilma-vesilämpöpumppuja ja Bosch-maalämpöpumppuja avaimet käteen -periaatteella. Ammattilaiset päätyivät näihin tuotteisiin niiden erinomaisen kokonaislaadun takia. Asiakkaalle kokonaislaatu tarkoittaa: pitkäikäisyyttä, helppotoimisuutta, kustannustehokkuutta ja pitkää takuuaikaa.