Yhteystiedot

Olitpa sitten rakentamassa uutta kotia, saneeraamassa vanhaa tai vasta pohtimassa lämmitysjärjestelmän päivittämistä tehokkaampaan – ota yhteyttä. Löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Palvelemme lämmöllä sekä yksityis-, yritys- että asunto-osakeyhtiöasiakkaita Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomen alueella.

Toimilupamme voi tarkistaa Tukesin sivuilta.
Taloustietomme voi tarkistaa täältä.

Henkilökunta

Mikko-Hytonen
Myynti
Mikko Hytönen
050 415 7100


Myynti
Seppo Jokinen
040 592 5425


Myynti
Otto Vertanen
040 830 3760

Ari-Narhi
Asennus
Ari Närhi

Mikko Tiainen
Huolto / sähkötyöt
Mikko Tiainen
050 524 1177

Minna Pusa
Sihteeri ja kirjanpito
Minna Pusa

Eetu Valkeejärvi
Toimitusjohtaja
Eetu Valkeejärvi
050 336 6123

Keski-Suomen Lämpö

Keski-Suomen Lämpö Oy on lämmitysjärjestelmiin erikoistunut keskisuomalainen yritys, joka perustettiin palvelemaan sekä kuluttajia että yrityksiä paremmin kuin alalla on tapana. Keski-Suomen Lämmön tunnussanoja ovat paikallisuus, puhtaus, palvelu ja laatu. Kaikella tekemällämme asennustyöllä on kuuden vuoden takuu – kuin myös laitteillamme.

Yritys työllistää kasvavan joukon paikallisia alojensa huippuosaajia. Henkilökunnalla on kattava koulutus ja kokemus alalta. Kaikki asennustyöt tehdään nopeasti, turvallisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Muistathan, että saat kaikista asennustöistä kotitalousvähennyksen ja meiltä todistuksen tehdystä työstä.

Keski-Suomen Lämpö tarjoaa asiakkailleen vain laatua. Asennamme varmatoimisia ja energiatehokkaita Bosch-ilma-vesilämpöpumppuja ja Bosch-maalämpöpumppuja avaimet käteen -periaatteella. Ammattilaiset päätyivät näihin tuotteisiin niiden erinomaisen kokonaislaadun takia. Asiakkaalle kokonaislaatu tarkoittaa: pitkäikäisyyttä, helppotoimisuutta, kustannustehokkuutta ja pitkää takuuaikaa.