Uudiskohteiden LVI-työt kokonaisurakkana
Keski-Suomen alueella

Kauttamme saat lämmönlähteen lisäksi koko talon LVI-työt lattialämmityksestä käyttöveteen ja ilmanvaihdosta viemäröintiin. Asennukset teemme vuosien kokemuksella ja tarvikkeissa käytämme vain laadukkaiksi todettuja, tunnettuja tuotemerkkejä. Tämä yhdistettynä laadukkaaseen Bosch -lämpöpumppuun takaa huolettomat, edulliset asuinvuodet uudessa kodissasi.

Miksi valita Keski-Suomen Lämpö?

  • Uudiskohteen kaikki LVI-työt kokonaispalveluna
  • Yksi urakoitsija on asiakkaalle huoleton ja aikataulut ovat joustavat
  • Laitteilla markkinoiden pisin, aito 10-vuoden Bosch-takuu
  • Yli 300 kohteen kokemus Bosch-lämpöpumpuista
  • Valtuutettu Bosch-asennusliike
  • Asennustarvikkeissa käytämme vain laadukkaiksi todettuja ja tunnettuja tuotteita
  • Selkeä ja kilpailukykyinen hinnoittelu
  • Kauttamme myös työmaan valvontatyöt

Keski-Suomen Lämpö asennustyöt käynnissä uudiskohteessa

Talohankkeessa on monta rautaa tulessa

Kun tulevan kotisi LVI-urakoinnin toteuttaa yksi yritys, on kokonaisuuden hallitseminen helppoa ja työt hoituvat suunnitelmien mukaisesti. Tämä vapauttaa sinulle aikaa muihin arjen askareisiin, ja urakan edetessä voit olla huoletta sillä pidämme sinut ajan tasalla työn edistymisestä.

Tarjouksen saat meiltä aina selkeästi, hinta eriteltynä ja räätälöimme paketin toiveidesi mukaisesti. Halutessasi toteutamme myös esimerkiksi pelkän lämmönlähteen asennuksen. Bosch maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumput asennamme yli 300 asennetun kohteen kokemuksella.

Lämpöpumppu uudiskohteeseen

Vesikiertoisen lattialämmityksen ja lämpöpumpun hankintahinta saattaa mietityttää, mutta oikein suunniteltu ja asennettu järjestelmä on pitkäikäinen ja taloudellisesti järkevä.

Maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumput kuluttavat energiaa vain murto-osan määrästä jonka tuottavat lämmitysverkoston ja käyttöveden lämmittämiseen, ja paras hyötysuhde saavutetaankin erityisesti nykyaikaisessa lattialämmityskohteessa. Näin ollen investointi maksaa itsensä takaisin tyypillisesti 5-7 vuodessa verrattuna esimerkiksi suorasähkölämmitykseen. Vuosien saatossa mahdollista energian hinnan nousua ei tarvitse lämpöpumpun käyttäjän juurikaan murehtia, ja asennuskustannukset ovat uudisrakentajalla aina hieman edullisemmat kuin saneerauskohteessa.

Meiltä saat avun oikean laitteen valinnassa ja mitoituksessa, sekä käymme läpi asiakkaan kanssa lämpöpumpun valintaan vaikuttavat asiat.

Kysy lisää uudiskohteiden asiantuntijoiltamme!