Ilma-vesilämpöpumpun ja maalämpöpumpun hinta määräytyy kohteen mukaan

Aivan kuten ei ole kahta samanlaista kotia, ei ole kahta samanlaista lämmitysjärjestelmän asennuskohdettakaan, vaan ilma-vesilämpöpumpun ja maalämpöpumpun hinta määräytyy aina asennuskohteen ominaisuuksien mukaan.

Paljonko maksaa ilma-vesilämpöpumppu, maalämpöpumppu tai ilmalämmityksen saneeraus?

Ilma-vesilämpöpumppuhinta asennettuna alkaen 8900 €
Maalämpöpumppuhinta asennettuna alkaen 12 900 €
Maalämpökaivon poraushinta noin 29 € / metri
Kaikki hinnat sisältävät ALV 24 %!
Kokonaiskustannuksiin vaikuttavat mm. kohteen mitoitus, teknisen tilan koko ja sijainti, tarvittavien sähkötöiden määrä sekä maalämpöprojekteissa maaperän ominaisuudet. Hinnoittelemme lämmitysjärjestelmän aina tarkasti kohteen mukaan etkä maksa tyhjästä.

Maalämpöpumpun hinta asennettuna omakotitaloon vaihtelee 12 900 ja 25 000 € välillä. Ilma-vesilämpöpumpun hinta on kokonaisuudessaan tyypillisesti noin 8900−15 000 €. Molempien lämpöpumppujen hinta sisältää laitteiden lisäksi asennuksen, vanhan järjestelmän purun, tarvikkeet, luvat ja käytönopastuksen. Kotitalouksissa hintaa alentaa noin 1000−2000 € kotitalousvähennyksen muodossa tuleva veroetuus.

Jos päädyt hankkimaan uuden lämmitysjärjestelmän lainarahalla, mitoitetaan lainan takaisinmaksu tyypillisesti niin, että maksuerät vastaavat alentuneiden lämmityskustannusten tuomaa säästöä eikä asiakas huomaa muutosta käyttötaloudessaan. Parhaassa tapauksessa ilma-vesilämpöpumpun tai maalämpöpumpun hinta saadaan niin alhaiseksi, että säästöjä alkaa kertyä heti asennusta seuraavana kuukautena.

Keski-Suomen Lämmön hintatakuulla markkinoiden edullisimmat hinnat

Lämmitysjärjestelmää uudistaessa kannattaa tarjouksia kysyä useammalta toimijalta. Keski-Suomen hintatakuu lupaa kuitenkin, että jos löydät identtisen paketin muualta, teemme kohteen edullisemmin. Hintatakuun voimme luvata yrityksen kulurakenteen ja suuren volyymin yhteistyösopimusten vuoksi.

Vaikka tarjoammekin markkinoiden kilpailukykyisimpiä lämmitysjärjestelmiä, kannattaa vertaillessa kiinnittää huomiota myös takuun kestoon ja ehtoihin, mahdollisiin alihankkijoihin, yrityksen aiempaan kokemukseen sekä urakan laajuuteen − jälkikäteen tulevat yllätyslaskut tuskin lämmittävät mieltä. Keski-Suomen Lämmön takuu koskee aina koko laitteistoa sekä asennustyötä. Työn tekevät yrityksen omat koulutetut ammattilaiset satojen asennusten kokemuksella ja tarjouksemme sisältävät kaikki kulut selkeästi eriteltynä. Maalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun hinta ei pääse yllättämään.

Tarjoukset tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaan: toinen haluaa täyden palvelun paketin ja toiselle sopii räätälöidympi ratkaisu. Hintaan voidaan tehdä muutoksia asiakkaan toiveiden mukaan mm. valitsemalla edullisempia tarvikkeita tai ostamalla vain osan paketista. Asiakas voi vaikuttaa urakan hintaan myös purkamalla vanhan järjestelmän tieltä pois itse, mutta pääsääntöisesti suosittelemme ammattilaisen palvelua alusta loppuun.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!