Kotimaiset Enervent –ilmalämmityskoneet avaimet käteen -periaatteella Jyväskylän seudulla

Ilmalämmitys on erityisesti 70- ja 80-luvun taloissa suosittu lämmitysmuoto, joka huolehtii samalla sekä rakennuksen lämmityksestä että ilmanvaihdosta. Vuosikymmeniä vanhat ilmalämmityskoneet alkavat olla käyttöikänsä päässä ja ne kannattaa vaihtaa uusiin kodin energiatehokkuuden ja sisäilman parantamiseksi.

 • Edullinen hinta kokonaispaketille
 • Täysin Suomessa valmistettu laitteisto
 • Nopea asennus muutamassa päivässä
 • Käyttökoulutus ja tuki yhden numeron takaa
 • Mahdollisuus rahoitukseen jossa 1% korko

Enervent Kotilämpö eWind ja Pingvin kotilämpö eAir − moderni, hiljainen ja energiatehokas

Kotimainen Enervent oy on tuonut markkinoille kaksi tehokasta, hiljaista ja modernia ilmalämmityskonetta, jotka on suunniteltu korvaamaan erityisesti Valmetin vanhoja Kotilämpö-järjestelmiä. Tämän suunnittelutyön tuloksena Enerventin ilmalämmityskoneet on helppo asentaa ja ne saadaan mahtumaan useimpien vanhojen laitteiden tilalle vähäisin kanavamuutoksin.

Enerventin ilmalämmityskoneista ylivertaisia tekevät sisäänrakennetut lämpöpumput sekä pyörivät lämmönsiirtimet, jotka keräävät poistoilman lämmön ja palauttavat sen jälleen tuloilmaan. Pyörivät siirtimet auttavat myös pitämään kotisi viileänä kesähelteillä ja säilyttävät normaalin kosteusprosentin asunnossa kuivilla talvipakkasilla. Sisäilman laatu paranee ja lämpö saadaan miellyttävän tasaiseksi. Kokonaisuuden kruunaa helppokäyttöinen ja tyylikäs digitaalinen ohjauspaneeli.

Enervent ilmalämmityskone etupuolelta

Ilmalämmityksellä jopa 1000 € vuosisäästöt lämmityskustannuksista!

Enervent Kotilämpö eWind

Enervent Kotilämpö eWind räjäytyskuva
Katso yleisesite (PDF)

Pingvin Kotilämpö eAir

Pingvin Kotilämpö eAir räjäytyskuva
Katso yleisesite (PDF)

Parin päivän remontti − satojen eurojen vuosisäästöt

Useat asiakkaamme ovat yllättyneet ilmalämmityksen uudistamisen vaivattomuudesta. Remontin tieltä ei tarvitse lähteä evakkoon ja työt saadaan valmiiksi kokonaisuudessaan 1−2 päivässä. Uusi järjestelmä on käyttövalmis heti asennuksen jälkeen ja säästöt sähkölaskussa näkyvät välittömästi. Reilun sadan neliön talossa ilmalämmityslaitteen uudistaminen voi tuoda jopa 1000 euron vuosisäästöt. Lisäksi asunnon energiatodistuksen arvosana ja jälleenmyyntiarvo nousevat − kuin myös sisäilman laatu. Edessäsi on lukuisia huolettomia vuosia.

Vaihtaisitko samalla lämmönlähteen?

Ilmalämmityslaitteen saneerauksen yhteydessä kannattaa myös pohtia lämmönlähteen päivittämistä. Pientä sähkölaskua, ympäristöä ja huoletonta asumista arvostava valitsee vanhan öljykattilan tilalle ilma-vesi-lämpöpumpun tai maalämpöpumpun. Kun lämmönlähde päivitetään ilmalämmityksen saneerauksen yhteydessä, saadaan kokonaisuus toteutettua entistäkin edullisemmin.

Yhdellä remontilla saat pienennettyä sähkölaskua, lisättyä kotisi ympäristöystävällisyyttä ja parannettua huoneilman laatua.

Valitse asentajaksi paikallinen ammattilainen

Keski-Suomen Lämpö hoitaa kotisi lämmitys- ja ilmanvaihtoasiat kuntoon avaimet käteen -periaatteella. Ammattitaitoiset asentajamme suunnittelevat kanssasi kotiisi sopivan kokonaisuuden maksutta. Päätöksen töihin ryhtymisestä voit tehdä tarjouksen ja säästölaskelman saatuasi – suunnitelman laatiminen ei sido sinua mihinkään!

Kun valitset ilmalämmityksen asentajaksi Keski-Suomen Lämmön, saat:

 • suunnittelun, tarjouksen ja säästölaskelman maksutta.
 • kotimaisen Enervent -ilmalämmityskoneen asennettuna.
 • laitteiston säädön kotiisi ja mieltymyksiisi sopivaksi.
 • vanhan laitteiston purun ja jatkokäsittelyn.
 • käyttökoulutuksen uuteen järjestelmään.
 • laitteiston huoltosuunnitelman ja -koulutuksen.
 • valmistajan takuut.

Voit pyytää tarjouksia myös muilta – jos löydät edullisemman laitetoimittajan, lupaamme tehdä työn edullisemmin. Muistathan myös hyödyntää asennustöiden osuuden kotitalousvähennyksenä!

Kysy nyt, päätä myöhemmin

Paljonko ilmalämmityksen saneeraus maksaa sinun kodissasi? Jätä yhteystietosi, niin selvitämme sen sinulle. Tarjouksemme on voimassa puoli vuotta eikä sido sinua tilaukseen.

Jätä yhteystietosi niin katsotaan, mikä ratkaisu sopisi teille parhaiten!